Candea leerlingen ondergedompeld in taal

382 Views

Elk jaar vieren scholen in heel Europa de Europese Dag van de Talen door in de week van 26 september aandacht te besteden aan vreemde talen. Het Candea College in Duiven deed mee op dinsdag 27 september door een talendag te organiseren voor alle leerlingen van de tweede klassen havo en vwo.

Na een introductieles over het belang van een vreemde taal leren, volgden de leerlingen een aantal workshops. De docenten Frans, Duits, Engels hadden allerlei activiteiten bedacht waardoor de leerlingen op een nieuwe, originele en leuke manier bezig waren met de verschillende vreemde talen.

Een van de workshops werd ingevuld door een Londense theatergroep. De Britse groep ‘Big Wheel’ vermaakte de leerlingen anderhalf uur met hun grappige show ‘Breakfast with Big Wheel’. Door middel van korte toneelstukjes en quizjes werden de leerlingen uitgedaagd om mee te doen met de show en zoveel mogelijk Engels te spreken met de acteurs.

Ter afsluiting van de dag werden de leerlingen getrakteerd op typische Franse-, Duitse- en Engelse hapjes en drankjes. Alles bij elkaar zeker de juiste ingrediënten voor een geslaagde Dag van de Talen!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!