Creatieve cursussen bij Kunstwerk!

29 Views

Zin om lekker creatief bezig te zijn, inspiratie op te doen en ook nog wat te leren? Zet de knop even op reset en ontdek de diverse creatieve cursussen en workshops van Kunstwerk!, zodat je na de tijd vol trots je creatie met anderen kunt delen.

Kunstwerkatelier Young Artist (8-12 jaar)
In iedereen schuilt een kunstenaar! 

Alle kunstenaars beginnen met een goed idee. En dan? Een heel goed plan. Want hoe maak je nou eigenlijk een goed kunstwerk van jouw idee? Dat leer je tijdens deze cursus bij Kunstwerk! Er wordt gestart met het onderzoeken van verschillende technieken. Daarna ga je aan de slag met jouw eigen idee. Wat je samen hebt geleerd, kan je nu gebruiken voor je eigen kunstwerk.

Tijdens deze cursus leer je alles over kleur, verbindingen, vormen en materialen. Ook wordt er gekeken naar restmaterialen. Hoe kan iets worden hergebruikt? Daarna wordt er een plan gemaakt. Wat heb jij allemaal nodig? Maak je iets groots of juist iets kleins? En welke kleuren heeft het? Dit noemen we het onderzoek. Na het onderzoek ga je samen met de docent aan de slag met jouw eindkunstwerk. Deze ga je laten zien in een echte expositie.

Start cursus: woensdag 8 februari a.s. 10 lessen
Tijd: 15.30 – 17.00 uur
Locatie: Turmac Cultuurfabriek, Kerkstraat 27 Zevenaar

Geef je op voor deze of een andere cursus via www.liemerskunstwerk.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!