zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeMontferlandCursus verenigingsscheidsrechter DVC’26 afgerond

Cursus verenigingsscheidsrechter DVC’26 afgerond

De afgelopen drie maanden hebben voor dertien enthousiaste leden van vier voetbalverenigingen uit de regio in het teken gestaan van fluiten. Het fluiten van voetbalwedstrijden welteverstaan. Zij volgden de KNVB cursus die opleidt tot verenigingsscheidsrechter.

Naast acht eigen leden gaf DVC’26 leden van de SJO Den Dam/NVC, Viod en Rheden de mogelijkheid om aan te sluiten bij deze cursus, die op Sportpark de Nevelhorst gegeven werd. Het is een bewuste keuze vanuit DVC’26 om als grote vereniging in de regio op dit soort gebied haar kennis en faciliteiten ter beschikking te stellen aan andere verenigingen.

De cursus bestond uit vier avonden en vier praktijkwedstrijden. Bij de wedstrijden werden zij begeleid door een aantal al even enthousiaste praktijkbegeleiders van de eigen vereniging. De dertien geslaagden, twaalf mannen en één vrouw, kunnen nu met voldoende kennis in hun bagage het veld opstappen en zijn hiermee een waardevol onderdeel geworden van het voetbalspelletje.

Voor wie dit goede voorbeeld wil volgen zijn er vanuit DVC’26 altijd mogelijkheden voor haar eigen leden om deze opleiding te volgen. Men kan voor het bespreken van de mogelijkheden contact opnemen via scheidsrechters@DVC26.nl. Indien de cursus bij DVC’26 zelf gegeven zal worden, zullen verenigingen uit de regio zeker weer uitgenodigd worden om hun leden aan te laten sluiten.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties