maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenDas Groessen dankzij Liemerse Uitdaging officieel een stichting

Das Groessen dankzij Liemerse Uitdaging officieel een stichting

Das Groessen is officieel een stichting. Afgelopen week werden bij notaris Jan van Swetselaar van Notariaat Duiven Westervoort de benodigde handtekeningen gezet onder de stichtingsacte.

Zo’n zeventig bedrijven en verenigingen uit Groessen namen vorig jaar deel aan de eerste editie van de manifestatie Das Groessen. Het evenement trok duizenden bezoekers en bleek een daverend succes. Al snel werd besloten er een terugkomend, driejaarlijks festijn van te maken. In 2018 staat de volgende editie op het programma.
De organiserende commissie Das Groessen is ontstaan uit de Commissie Ondernemerschap van de Dorpsraad Groessen. De Dorpsraad initieert graag nieuwe initiatieven, die vervolgens op eigen benen kunnen staan. Daarom heeft de commissie besloten verder te gaan als stichting. Om van daaruit in de toekomst Das Groessen weer te organiseren, maar ook meer initiatieven en activiteiten te kunnen ontplooien gericht op Groessen.
Het nieuwe bestuur van de stichting Das Groessen bestaat uit Manouk van Dijk, Anton Mulder, Dorien den Balvert, Tom Lentjes, Theo Scholten, Wouter Derksen en Sjoerd Geurts.
De Liemerse Uitdaging heeft het ‘stichtingsverzoek’ van Das Groessen gematcht met notaris Jan van Swetselaar. Hij heeft vervolgens de stichtingsacte geheel belangeloos opgesteld. “Wij zijn erg blij met deze geste van zowel De Liemerse Uitdaging als Jan van Swetselaar”, zo laat het bestuur van Das Groessen weten.

Op de foto een afvaardiging van het nieuwe  bestuur samen met notaris Jan van Swetselaar. Vanaf links Wouter Derksen, Dorien den Balvert, Jan van Swetselaar, Theo Scholten en Sjoerd Geurts.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties