zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurDe Club gaat los met (A)Meezing Concert

De Club gaat los met (A)Meezing Concert

Vier samen met Muziekvereniging De Club een weergaloos muziekfeest op 15 oktober. Het dak van de Markthal in Didam moet eraf. Samen met Jolien Schilderman (van Spot) en Peter Loeters (van o.a. BonAparte) zorgt De Club voor (A)Meezing Concert. U mag meezingen, dansen, in de polonaise en de hele avond is de bar geopend! Alle mogelijke muziek komt voorbij. Van Abba, Guus Meeuwis tot Queen en Stevie Wonder. DJ Hans zorgt voor een spetterende afterparty.

De gasten

Jolien zong ook tijdens het benefietconcert van De Club voor RonaldMcDonald. Zij boeide het publiek met haar fantastisch stemgeluid. Of het nu liefdesliedjes zijn als Make you feel my love of feestnummers als Proud Mary, haar stem lijkt zich in elke soort muziek thuis te voelen. Bij optredens van de band Spot zet zij de tent regelmatig op z’n kop.

Peter zong al eens bij De Club mee samen met zijn collega’s van BonAparte. Met zijn prachtige stem zal hij zeker een gevoelige snaar raken in liedjes als Geef mij nu je angst en Zij gelooft in mij, maar in Let me entertain you bouwt hij een feestje met het publiek.

Wilt u zeker zijn van een zitplaats, wacht dan niet met reserveren!

Het feest begint op 15 oktober om 20.00 uur. De markthal is vanaf 19.15 uur open. Je kunt vooraf een zitplaats reserveren of een statafel via ameezingconcert.declub.org. De entree is €15,- voor zitplaatsen en €12,50 voor staanplaatsen Kijk voor meer info op www.declub.org of op Facebook ‘De Club Didam’.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties