dinsdag, juni 18, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDe Deurdreiers maken zich op voor een nieuw carnavalsseizoen!!!

De Deurdreiers maken zich op voor een nieuw carnavalsseizoen!!!

Algemene Ledenvergadering CV De Deurdreiers Groessen, Woensdag 5 oktober 2022 in Zaal Gieling

Woensdag 5 oktober staat de Algemene Ledenvergadering gepland van de Groessense carnavalsvereniging De Deurdreiers. Deze is in Feestburcht Gieling om 20:00 uur. Voorzitter Ralf Diesvelt trapt af met de aankondiging van een compleet carnavalsprogramma voor het seizoen 2022-2023. Dat programma begint op 12 november met het Prinsenbal. Na 3 jaar nemen Prins Thijs (Steentjes) de 1e en Adjudant Jelle Roordink afscheid, en geven de scepter over aan de nieuwe prins of misschien prinses. De vereniging wil alles uit de kast halen om weer een grote optocht op te tuigen. Daarnaast wordt veel energie gestoken in de pronkzittingen (20-22 januari 2023) en het carnavalsweekend (18-20 februari 2023) met extra aandacht voor de jeugd, de tieners en de ouderen.

Tijdens de ledenvergadering worden de jaarverslagen door de secretaris en penningmeester gepresenteerd en er zijn bestuursverkiezingen. De vele commissies die de vereniging telt leggen hun plannen en wensen op tafel. Verder is er aandacht voor het samenwerkingsproject met de basisscholen in Groessen en Loo om jonge kinderen kennis te laten maken met het bouwen van wagens. Ook komt aan bod het nijpende tekort aan bouw- en opslagruimte die de Deurdreiers samen met De Nathalzen uit Loo en met Dickens in de Liemers uit Duiven proberen op te lossen.

Foto;De wagen die nooit in Groessen heeft mogen rijden, in 2020 vanwege afgelasting door de storm en daarna 2 jaar niet door de corona. Nu gaan Prins Thijs (Steentjes) de 1e, Adjudant Jelle (Roordink} na 3 jaar afscheid nemen.

Fotograaf; Archief CV De Deurdreiers

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties