donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDE DEURDREIERS MAKEN ZICH OP VOOR HET 66-JARIG JUBILEUM!!!

DE DEURDREIERS MAKEN ZICH OP VOOR HET 66-JARIG JUBILEUM!!!

Woensdag 4 oktober 2023 in Carnavalsloods Den Oldenhoek

DE DEURDREIERS MAKEN ZICH OP VOOR HET 66-JARIG JUBILEUM!!!


GROESSEN – De Algemene Ledenvergadering van de Groessense carnavalsvereniging De Deurdreiers staat op woensdag 4 oktober o.a. in het teken van haar aanstaande 66-jarige jubileum, oftewel 6 maal 11 jaar. De vergadering is in de carnavalsloods aan Den Oldenhoek 6a te Groessen, aanvang 20:00 uur.

Vaste items zijn de terugblik op het afgelopen jaar, de financiële presentatie, de contributie en het programma van 2024. Aan het woord komen de Raad van Elf, de Senaat&Convent en de vele commissies die de vereniging rijk is.

Ook is er informatie over de extra bouwlocatie voor praalwagens in Manege Landsmaat, wat een belangrijke impuls betekent voor de optochten in Groessen en Loo.

De bestuursverkiezingen zijn dit jaar belangrijk, want 3 leden treden af en zijn niet herkiesbaar: Kristy Leenders, Carla Hakvoort en Marcel Willemsen. Twee van hen blijven wel nauw betrokken bij de vereniging. Ook de voorzitter en penningmeester, respectievelijk Ralf Diesvelt en Geert Smits zijn aftredend, maar stellen zich herkiesbaar. Kandidaten voor een bestuursfunctie kunnen zich tot 24 uur voor de ledenvergadering aanmelden via het secretariaat: secretaris@deurdreiers.nl.

Het jubileum zal groots worden gevierd in het weekend van de 11e van de 11e (op 10, 11 en 12 november 2023) in Feestburcht Gieling. Met name op zaterdagmiddag is er een gratis inloop voor alle leden en alle Groessenaren van alle leeftijden, waarbij uitgebreide eetgelegenheid is voor het hele gezin. Het programma begint met de spannende keuze van de nieuwe Jeugdprins en -prinses. Afscheid wordt genomen van de Jeugdprins van afgelopen jaar Levi Holland en prinses Lieke Thuis, en daarna van Prins Roos de 1e (Rogier van Ditshuizen) en zijn zoon Adjudant Bart. Zij maken plaats voor hun opvolgers: ‘het best bewaarde geheim van Groessen’.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties