maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDit jaar doet Doesburg het in December Dubbelop!

Dit jaar doet Doesburg het in December Dubbelop!

Kerst in de binnenstad van Doesburg vier je in 2023 met een traditionele Kerstmarkt én een feestelijke Winterfair, allebei met een grote verscheidenheid aan kramen voor ondernemers én ruimte voor het goede doel. Dat betekent dus niet één, maar twee keer Kerstsfeer! Op zaterdag 9 december is er de ouderwetse, grote, unieke gezellige Kerstmarkt. Op zondag 17 december kunnen bezoekers terecht op een knusse en warme markt voor ondernemers, verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor het goede doel.

Ja, je leest het goed, de Doesburgse Kerstmarkt is terug, en hoe! Traditioneel is Doesburg op de eerste zaterdag na Sinterklaas het decor voor één van de grootste, en zeker de gezelligste Kerstmarkt in de Achterhoek en verre omstreken. Een markt met maar liefst honderd kramen, buiten op straat, in het decor van de oude Hanzestad én in de Grote Kerk. Daarnaast is er een foodplein en zijn er optredens: veel muziek, vermaak en: de enige echte Kerstman!

Winterfair

Op zondag 17 december doet Doesburg dat nog eens dunnetjes over. Op die dag zijn de lokale verenigingen en stichtingen aan de beurt. Zij zetten zich in voor het goede doel en presenteren zich aan het publiek. Lokale Doesburgse ondernemers zetten hun deuren wijd open. Kraamhouders, foodtrucks en andere deelnemers kunnen zich aanmelden voor de Kerstmarkt op zaterdag 9 december, óf de Winterfair op zondag 17 december, of wel voor allebei.

Ben je op zoek naar leuke, feestelijke spulletjes die je cadeau wil geven of krijgen? Hou je van mooie, warme kerstartikelen of lekkernijen waar je blij van wordt? Zoek je prachtige feestkleding, sieraden, kaarsen of kerststukken om de dagen rond Kerst en Oud en Nieuw een extra sprankeling te geven? Of heb je gewoon even zin in een warme oliebol, glühwein of iets anders lekkers. Wil je genieten met Kerst? Kom dan naar Doesburg!

Kerstmarkt, zaterdag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur. Winterfair, zondag 17 december van 12.00 tot 17.00 uur

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties