dinsdag, februari 20, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurDe Leesweken van de Kinderjury zijn begonnen

De Leesweken van de Kinderjury zijn begonnen

Woensdag 9 februari begonnen de Leesweken van de Kinderjury. Tijdens de Leesweken worden alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar aangemoedigd om zoveel mogelijk te lezen. Samen bepalen zij wat het beste boek van 2023 was.

In de bibliotheken van Didam én ’s-Heerenberg zijn de boeken die dit jaar meedoen aan de Kinderjury makkelijk te vinden; ze staan op aparte tafels én ze zijn te herkennen aan een Kinderjury-sticker. Speciale tiplijsten met 25 boeken voor kinderen van 6 t/m 9 jaar en 25 boeken voor kinderen van 10 t/m 12 jaar helpen de kinderen om leuke boeken te vinden.

De leesweken van de Kinderjury lopen t/m 9 april. Stemmen kan van 10 t/m 24 april. Kinderen die in de bibliotheek stemmen, krijgen een cadeautje. Ellen Tiecken van Bibliotheek Montferland bezoekt in februari de groepen 4 en 7 van de Montferlandse scholen. Ze vertelt meer over de Kinderjury en leest voor uit haar favoriete boeken. Haar favorieten van dit jaar zijn ‘Punkertje’ (voor kinderen van 6 t/m 9 jaar) en ‘Doolfhof game’ (voor kinderen van 10 t/m 12 jaar).

Meer informatie: www.bibliotheekmontferland.nl/kinderjury

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties