‘De Liemers: gezellig en gastvrij’

46 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Mijn naam is Bart Geurtsen. Ik woon in Duiven en daar staat ook de firma waar ik werk, Ebbers Wonen. Mijn functie is woningstoffeerder.”

 

Ebbers Wonen?

“Door puur toeval ben ik hier terecht gekomen. Ik zag een advertentie waar een stoffeerder werd gevraagd, dezelfde functie die ik al in Renkum had. Door de overstap te maken zou ik meer verantwoordelijkheid krijgen en de kans om mezelf te ontplooien. Ondertussen is dat alweer zo’n 35 jaar geleden, maar mijn werk is nog steeds speciaal door de veelzijdigheid van het vak. Het leggen van vloeren, trappen bekleden, gordijnen hangen, raambekleding plaatsen, alles komt erbij kijken. Ook de interactie met klanten is leuk. Daarbij komt dat er altijd een gezellige sfeer is. Ebbers Wonen is een klein familiebedrijf en als je daar al zo lang werkt, krijg je een speciale band met elkaar.”

 

Vrije tijd?

“In mijn vrije tijd houd ik mij vaak bezig met verschillende facetten van houtbewerken. Ook speel ik al ruim veertig jaar gitaar. Ik luister graag naar muziek en verzamel lp’s.”

 

De Liemers?

“Vanuit Renkum ben ik hier naartoe gekomen. Ik voelde me meteen thuis in de Liemers, vooral door de gezellige en gastvrije mensen in deze regio.”

 

Mooiste plekje?

“Dat is lastig kiezen… ik heb niet echt een voorkeur voor één plek, maar het stiltegebied bij Pannerden en Aerdt heeft prachtige vergezichten en mooie natuur.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!