vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDe Thriller Tour in bibliotheek Westervoort

De Thriller Tour in bibliotheek Westervoort

Kan jij ook geen genoeg krijgen van Thrillers en wil je weten hoe een thrillerschrijver aan een verhaal komt, wat de link is met de werkelijkheid en wat een thriller goed maakt? Kom dan op vrijdagavond 22 september a.s. om 20.00 uur naar de Thriller Tour in de bieb in Westervoort met als gasten de schrijvers Lydia van Houten, Marieke Damen en Max van Olden. Het belooft een bloedstollende avond te worden. Kaarten a € 7,50 zijn te bestellen via https://liemerskunstwerk.nl/theater/thrillertour/

Over de schrijvers

Lydia van Houten
Lydia Albadoro debuteerde in 2015 met de thriller Doodstil, onder pseudoniem Lydia van Houten, waarna meerdere boeken volgden. Met haar Mikayla Jackson-serie, Het vervloekte huis, Ruis en Jachteiland brak ze door bij een groot publiek. Thrillers zoals Prooi, Schaduwland en Het schaduwmeisje nemen de lezers mee naar duistere geheimen en verre plekken. De dwaas verscheen onder Lydia Albadoro en is het eerste deel van haar serie met Connor Grant in de hoofdrol.

Marieke Damen
Marieke Damen begon tijdens een sabbatical in het buitenland met schrijven. Na twee kinderboeken en diverse korte verhalen brak ze door met Stilleven. Dit thrillerdebuut werd meteen genomineerd voor beide Hebban-prijzen en voor de MAX Bronzen Vleermuis. Haar werk kenmerkt zich door een subtiele schrijfstijl waarmee ze de gruwelijkste gebeurtenissen beschrijft.

Max van Olden
Max van Olden is advocaat van beroep. Met zijn debuut Lieve edelachtbare won hij de Schaduwprijs 2016 en werd hij genomineerd voor de Hebban Thriller Debuutprijs. In 2017 verscheen De juiste man, een psychologische en gelaagde thriller met een ingenieuze plot, die op de longlist van De Gouden Strop belandde.

De presentatie van de Thriller Tour is in handen van René Gademann. Na de Thriller Tour is er de mogelijkheid om boeken van de drie auteurs te kopen en te laten signeren.

De Thriller Tour is een samenwerking van Kunstwerk! en Rebers Boek en Buro Zevenaar.
Datum: vrijdagavond 22 september 2023
Locatie: 
Bibliotheek Westervoort, Dorpsplein 115 6931CZ Westervoort
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 7,50
Kaartverkoop: via de website
https://liemerskunstwerk.nl/theater/thrillertour/

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties