maandag, december 11, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDeurdreiers Groessen vieren hun 66-jarig jubileum

Deurdreiers Groessen vieren hun 66-jarig jubileum

Er zijn uitgebreide feestelijkheden in het teken van het 66-jarig jubileum van de Groessense Carnavalsvereniging De Deurdreiers dat plaats vindt in het weekend van 10-11-12 november aanstaande.

Straks in januari volgen nog drie dagen pronkzitting, in februari een uitgebreide viering van het carnaval met zaalfeesten en optocht.

Maar er is ook veel tijd besteed aan het samenstellen van een Jubileumboekje (oplage 1200 stuks) hetgeen we afgelopen weekend huis-aan-huis hebben verspreid in Groessen (815 adressen), verder in een aantal gemeenschapsruimtes, zoals in het Dorpshuis van Groessen.

Leden en belangstellenden buiten het dorp kunnen het boekje krijgen tijdens de jubileumactiviteiten in Feestburcht Gieling (11 en 12 november) of kunnen het zien of downloaden vanaf de website www.deurdreiers.nl.

Een boekwerkje waar deze vereniging trots op is, met daarin 66 jaar geschiedenis op een rijtje, met name speciale aandacht voor de laatste 11 jaren.

Het is de 3e jubileum-editie, de vorige twee waren ter gelegenheid 44 jaar resp. 55 jaar Deurdreiers.

Foto’s; Prins Roos de 1ste (Rogier van Ditshuizen) en zijn zoon Adjudant Bart. Van hen wordt aanstaande zaterdag 11 november afscheid genomen, voordat de Jubileumprins (‘Het best bewaarde geheim van Groessen’) wordt bekendgemaakt. De ene foto is een ‘officiële foto, de andere foto tijdens de optocht op de wagen.

Fototgraaf; Eddy de Wild

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties