Digitaal café Bibliotheek Montferland over de digitale voorjaarsschoonmaak

13 Views

Digitale voorjaarsschoonmaak bij Digitaal café

De lente komt eraan: tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Ook smartphones, tablets en computers kunnen een schoonmaakbeurt gebruiken. Het Digitaal café van maart gaat over deze digitale voorjaarsschoonmaak.

 

Het digitaal café is van 11.15 – 12.45 uur op zaterdag 11 maart in Bibliotheek ’s-Heerenberg en van 11.15 – 12.45 uur op zaterdag 25 maart in Bibliotheek Didam. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden. Een specialist van SeniorWeb Montferland geeft een korte inleiding het schoonmaken van apparaten aan de buiten- én binnenkant. Hoe maak je bijvoorbeeld een toetsenbord het beste schoon? Hoe controleer je je opslagruimte, hoe wis je je browsegeschiedenis en hoe maak je een back-up? Na de inleiding is er tijd om elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

 

Bibliotheek Montferland is een SeniorWeb Leercentrum. De specialisten van SeniorWeb geven bij het Digitaal café iedere maand uitleg over verschillende digitale onderwerpen. Daarnaast is SeniorWeb Montferland er om te helpen bij vragen over smartphones, tablets, computers en internet. Via de bibliotheek kan iedereen bovendien gratis online cursussen van SeniorWeb volgen. Een specialist van SeniorWeb biedt in overleg ondersteuning bij de cursussen.

 

Meer informatie: in de bibliotheek, telefonisch via 0316-221184 of op www.bibliotheekmontferland.nl. De digitale voorjaarsschoonmaak is het onderwerp van de themamaand van SeniorWeb. Op de website van SeniorWeb staan tips en uitleg: www.seniorweb.nl/onderhoud

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!