workshop in bibliotheek tijdens Boekenweek

14 Views

Creatieve workshop in de bibliotheek

 

Kunstenares Ineke van Geemen geeft in de Boekenweek een gratis workshop. Het thema van de Boekenweek is dit jaar: ‘Ik ben alles’. Deelnemers aan de workshop maken een dubbelportret.

 

De workshop is op zaterdag 11 maart van 12.30-14.00 uur in Bibliotheek Didam en op zaterdag 18 maart van 12.30 -14.00 uur in Bibliotheek ’s-Heerenberg. Deelnemers maken een agamograaf kunstwerk; een ruimtelijk werk waarin een foto en een tekening worden gecombineerd. Je kunt het werk uiteindelijk van twee kanten bekijken: van de ene kant zie je de foto en van de andere kant zie je de tekening.

 

De workshop is vooral geschikt voor jongeren en volwassenen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek. Meer informatie staat op de website van de bibliotheek. Aanmelden kan het beste via de website; via het aanmeldformulier kunnen deelnemers de foto die ze willen gebruiken naar de bibliotheek sturen. Aanmelden mag ook in de bibliotheek of telefonisch via: 0316-221184.

 

Van 11 tot en met 19 maart is het Boekenweek. Deze 88e editie gaat over de zoektocht naar wie wij zijn. Boeken kunnen je meer over jezelf en anderen laten ontdekken. Een boek opent nieuwe werelden of laat je deze wereld anders zien. In de bibliotheek vind je in de Boekenweek allerlei boeken die passen bij het thema.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!