vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDoesburgDoesburg zoekt dé vrijwilliger van het jaar!

Doesburg zoekt dé vrijwilliger van het jaar!

De jury van de jaarlijkse vrijwilligersprijs van Doesburg, de Hens van der Wal- vrijwilligersprijs, is op zoek naar dé vrijwilliger van 2016. Ken jij iemand die zich belangloos inzet voor een ander, dan moet je hem of haar zeker nomineren!

Iedereen die vrijwilligerswerk verricht komt in aanmerking voor de Hens van der Wal- vrijwilligersprijs die op 14 december wordt uitgereikt in de Gasthuiskerk in Doesburg. Dus ken jij iemand uit Doesburg die zich met hart en ziel belangloos inzet voor een ander? Nomineer hem of haar dan en vergeet niet te motiveren waarom hij of zij in aanmerking moet komen voor deze belangrijke erkenning.
Vrijwilligerswerk. De een doet het georganiseerd in groepsverband bij een vereniging, de ander zelfstandig om een individu te helpen. Allemaal doen ze het vanuit hun hart omdat het belangrijk en zinvol is. Denk bijvoorbeeld aan mensen die actief zijn in de muziek, koffie schenken bij zorginstellingen, maar zeker ook jongeren die zich belangloos inzetten voor anderen. Zoals boodschappen doen voor ouderen of de rollator van oma poetsen. Maar ook leiders van sportteams, de penningmeester die altijd onzichtbaar op de achtergrond
de boekhouding kloppend maakt, de man of vrouw die voor dag en dauw dranghekken plaatst voor weer een evenement in de binnenstad.
De Hens van der Wal-vrijwilligersprijs wordt dit jaar voor de 22ste keer uitgereikt. De jaarlijkse prijs heeft als doel om vrijwilligers in de schijnwerpers te zetten. Een moment van aandacht en stil staan bij hun belangrijke rol is van groot belang. De winnaar krijgt een cheque van € 500,–, bloemen en mag een jaar lang de ring dragen behorend bij de prijs. Een jury van 4 betrokken Doesburgers nomineert kandidaten uit de aanmeldingen en kiest uiteindelijk de winnaar.
Iemand nomineren kan tot 14 november via www.doesburg.nl.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties