maandag, maart 4, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenDuiven start Donkere Dagen Offensief

Duiven start Donkere Dagen Offensief

Het is de Week van de Veiligheid. Daarom stonden brandweer en politie woensdagmiddag 12 oktober met diverse voertuigen op het Koning Willem-Alexanderplein voor het gemeentehuis in Duiven. Voor kinderen was het leuk om in de voertuigen te mogen zitten en verschillende knopjes aan te raken. De aanwezige mensen van de brandweer, politie en gemeente gaven informatie over inbraak- en brandpreventie. Tijdens de middag is ook het Donkere Dagen Offensief Duiven 2016-2017 gestart. Burgemeester Rik de Lange en Operationeel Expert Wijkagent Jacco Wouters openden het offensief.

Het Donkere Dagen Offensief Duiven is een initiatief van de gemeente en politie. Het offensief loopt van medio oktober 2016 tot eind maart 2017. Het heeft als doel het aantal woning- en auto-inbraken te verlagen en de kans daarop te verkleinen. We gaan daarvoor de komende maanden verschillende acties houden. Zo staat er deze week in de Duivenpost al een extra pagina over inbraakpreventie, worden witte voetjesacties en voorlichtingsavonden gehouden, lichtkranten ingezet en diverse berichten via sociale media gedeeld.

Wij willen iedereen vragen tijdens de donkere dagen periode extra alert te zijn op verdachte situaties in de buurt en deze direct te melden bij de politie via 1-1-2. Zo werken wij samen aan de veiligheid in de gemeente Duiven.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties