Driedubbelexpositie bij Galeriedje in Zevenaar

109 Views

Op 3 september is de opening van de driedubbelexpositie van Kees Habraken, Kees Pouwels en Isolde Fehrmann in Galeriedje in Zevenaar. Samen laten ze een mooie uitgebalanceerde mix zien van schilderijen, abstracte foto’s, beelden en sieraden.

Kees Habraken, afkomstig uit Breda, heeft al vele prachtige exposities in binnen-en buitenland op zijn naam staan. Zijn realistische figuratieve olieverfschilderijen zijn krachtig en weerspiegelen de emotie die hij ervaren heeft tijdens de ontmoeting met de geschilderde persoon.

Het centrale thema in zijn werk is de non-verbale communicatie. Inspiratie vindt hij in zijn vele reizen en zijn werk als psychotherapeut. Zijn kleurgebruik is verrassend, het zorgt voor extra spanning en emotie in het werk.

Kees Pouwels, fotograaf uit Nederasselt, studeerde vorig jaar af aan de fotovakschool Boxtel met als eindbeoordeling ‘uitmuntend’. Fotografie is voor hem: beleven, confronteren, genieten, ontdekken, rondkijken, vastleggen, verrassen, waarnemen. Naast zijn uitstekende portrtten maakt Kees ook veel vrij werk, veelal zwart-wit en abstract.

Isolde Fehrmann maakt prachtige beelden van keramiek, brons en zilver. Ze volgde de keramische opleiding in Gouda en was vier jaar docente keramische technieken bij de Kunst kring Duiven. Sinds 2004 is ze medeorganisator van exposities namens de Kunst kring Duiven. Ze is nog steeds zoekende haar gedachten vorm te geven.

De exposities openen op 3 september 11.00 uur en lopen t/m 30 september.

Openingstijden Galeriedje

donderdag en vrijdag   11.00-18.00

zaterdag                             11.00-17.00

koopzondag                     12.00-17.00

 

Markt 59, Zevenaar (voormalig postkantoor)

1 Comment

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!