Drieveren wandeltocht

134 Views

Op zaterdag  10 en zondag 11 September 2022 organiseert de Stichting Toeristisch Informatiecentrum ’t Gelders Eiland de 3 veren wandeltocht weer voor de wandelliefhebbers onder u.

Deze prachtige tocht gaat over drie pontjes en voert u door de natuur van de Geldersepoort, waar u oog in oog komt te staan met o.a. Konikpaarden en Galloway runderen die met hun begrazing de open structuur van het landschap in stand houden.. Ook ziet u de sporen van de bever, de bever zelf houd zich overdag echter schuil, wel zult u veel verschillende vogels horen en zien.

Iedereen kan meelopen want er zijn verschillende prachtige wandelingen uitgezet. U kunt kiezen uit 10, 20, 30 en 40 km. Starten kan tussen 08:00 en 13:00 uur.

De routes worden aangegeven doormiddel van pijlen en u krijgt bij de start een routebeschrijving mee.

LET OP: gezien de lage waterstand en de afhankelijkheid van de pondjes kan het zijn dat we genoodzaakt zijn de wandeltocht af te lasten. Houd de website goed in de gaten!

STARTLOCATIES: Café/Zaal De Dijk, Kerkstraat 6, 6911 AZ Pannerden voor wandelaars van boven de rivieren of

in Millingen a/d Rijn bij Koffie en Eethuis de Geldersepoort Rijndijk Millingen a/d Rijn, voor de wandelaars van beneden de rivieren en die met het openbaar vervoer komen.

Wat kost het : voor leden wandelbond € 6,50 incl. veergeld, niet leden € 7,50 incl. veergeld. Wij verzoeken u vriendelijk zoveel mogelijk gepast te betalen. Voor wie het leuk vind is er tegen een vergoeding van € 1,00 een medaille beschikbaar.

Voor meer info gaat u naar info@gelderseiland.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!