dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenDrieveren wandeltocht

Drieveren wandeltocht

Op zaterdag  10 en zondag 11 September 2022 organiseert de Stichting Toeristisch Informatiecentrum ’t Gelders Eiland de 3 veren wandeltocht weer voor de wandelliefhebbers onder u.

Deze prachtige tocht gaat over drie pontjes en voert u door de natuur van de Geldersepoort, waar u oog in oog komt te staan met o.a. Konikpaarden en Galloway runderen die met hun begrazing de open structuur van het landschap in stand houden.. Ook ziet u de sporen van de bever, de bever zelf houd zich overdag echter schuil, wel zult u veel verschillende vogels horen en zien.

Iedereen kan meelopen want er zijn verschillende prachtige wandelingen uitgezet. U kunt kiezen uit 10, 20, 30 en 40 km. Starten kan tussen 08:00 en 13:00 uur.

De routes worden aangegeven doormiddel van pijlen en u krijgt bij de start een routebeschrijving mee.

LET OP: gezien de lage waterstand en de afhankelijkheid van de pondjes kan het zijn dat we genoodzaakt zijn de wandeltocht af te lasten. Houd de website goed in de gaten!

STARTLOCATIES: Café/Zaal De Dijk, Kerkstraat 6, 6911 AZ Pannerden voor wandelaars van boven de rivieren of

in Millingen a/d Rijn bij Koffie en Eethuis de Geldersepoort Rijndijk Millingen a/d Rijn, voor de wandelaars van beneden de rivieren en die met het openbaar vervoer komen.

Wat kost het : voor leden wandelbond € 6,50 incl. veergeld, niet leden € 7,50 incl. veergeld. Wij verzoeken u vriendelijk zoveel mogelijk gepast te betalen. Voor wie het leuk vind is er tegen een vergoeding van € 1,00 een medaille beschikbaar.

Voor meer info gaat u naar info@gelderseiland.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties