vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenDringend vakantiegastgezinnen gezocht Pax Kinderhulp Duiven-Westervoort e.o.

Dringend vakantiegastgezinnen gezocht Pax Kinderhulp Duiven-Westervoort e.o.

Pax Kinderhulp Duiven-Westervoort e.o. wil ook dit jaar kinderen uit de omgeving van Katowice in Polen laten genieten van een welverdiende vakantie in Duiven, Westervoort en omgeving. Voor de periode van 26 juni tot en met 15 juli 2016 is de werkgroep dringend op zoek naar vakantiegastgezinnen.

Vakantiegastgezinnen
De hele actie staat of valt met voldoende vakantiegastgezinnen. Gezinnen die hun deur open zetten en hun huis, tijd en vooral aandacht gedurende drie weken willen delen met kinderen die hier dringend behoefte aan hebben. Helaas zijn er nog niet voldoende vakantiegastgezinnen om de actie in 2016 door te laten gaan.

De kinderen
De kinderen die worden geselecteerd om hun vakantie in Nederland door te brengen hebben het in hun eigen land niet makkelijk. Ze komen uit kansarme gezinnen of verblijven in een kindertehuis. Armoede, alcoholverslaving, slechte woonsituatie: het zijn zaken waar deze kinderen dagelijks mee te maken hebben.

De werkgroep Duiven-Westervoort e.o. wil deze kinderen gedurende drie weken gewoon kind laten zijn, in een gezin waar het veilig is en waar er voor hen gezorgd wordt. U kunt de werkgroep helpen door u aan te melden als gastgezin.

Dagopvang
Zijn er dagen waarop u moet werken of momenten dat u er niet kunt zijn om de kinderen overdag op te vangen, dan kunt u gebruik maken van de dagopvang van Pax Kinderhulp Duiven-Westervoort.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie, neem dan contact op met Wilma van Brandenburg, tel.: 0316 840314.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties