maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenVijfde editie B2B de Liemers zeer geslaagd

Vijfde editie B2B de Liemers zeer geslaagd

Op dinsdag 19 april vond in de Kerstpakkettenlocatie van Makro Duiven de vijfde editie van B2B de Liemers plaats. De bedrijfshal was voor deze regionale zakelijke beurs omgetoverd tot een gevarieerd beursplein, waar meer dan 100 grote en kleine ondernemers zich aan elkaar en aan ruim 2.000 bezoekers presenteerden. De sponsoren en het beursbestuur zijn unaniem: deze succesvolle ondernemersbeurs krijgt een vervolg.

B2B de Liemers secretaris Anouk de Valois: “Deze beurseditie is geslaagd, omdat we echt met z’n allen de handen ineen hebben geslagen om onze regio te verbinden en te versterken. Daar mogen we trots op zijn. Ik ben superblij met het hoge aantal deelnemers en bezoekers. De animo voor alle programmaonderdelen was groot. Zo’n resultaat neerzetten met een groep ondernemers is denk ik uniek in de regio, of misschien zelfs wel in Nederland.”

Ook Luuk Strijker, vestigingsmanager van gastheer Makro, is enthousiast: “Ik ben onder de indruk van de expertise en collegialiteit die tijdens deze editie van B2B de Liemers te zien waren. De beurs is voortreffelijk voorbereid door en met ondernemers; wat een sfeer en energie bracht dit met zich mee! Wij vonden het een eer ondernemend Liemers te mogen ontvangen. Dat ook alle burgemeesters aanwezig waren, geeft aan hoe belangrijk onze gemeentes samenwerken en netwerken vinden. Ik kijk persoonlijk al weer uit naar de 6e editie. Zo wordt de Liemers nog sterker en beter dan ze al is!”

Jan Ummenthum, directievoorzitter Rabobank Arnhem en Omstreken: “Ik kijk terug op een goede beurs waar veel nieuwe verbindingen zijn gelegd en bestaande zijn versterkt. Bij Rabobank Arnhem en Omstreken geloven we erin dat je samen meer bereikt dan alleen. En bij de B2B de Liemers beurs gebeurt dat in de praktijk. We zijn dan ook met trots hoofdsponsor.”

Startende ondernemer Elise Lentjes van Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar organiseerde tijdens de beurs een debat over mantelzorg. Lentjes: “Het debat werd – boven onze verwachting – zeer goed bezocht. Hoe mooi is het, om samen met ondernemers uit je eigen regio, iets op te tuigen waarbij iedereen zijn eigen expertise kan laten zien. Fantastisch!”

Anouk de Valois: “Wie weet hebben we hier zelfs een nieuwe generatie enthousiast kunnen maken om te gaan ondernemen. Zo’n 30 leerlingen van Havo 4 hebben tijdens deze beurs namelijk ondernemers ondervraagd voor een schoolopdracht.”

Fred Hakvoort van sponsor BKC Partner in groen en milieu vat alles tot besluit kort en krachtig samen: “Op naar de volgende editie!”

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties