woensdag, februari 21, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioRecreatieDubbellevens in Filmhuis Zevenaar

Dubbellevens in Filmhuis Zevenaar

Filmhuis Zevenaar neemt de komende week drie films in roulatie: De Surprise, The Dark Horse en de nieuwste Disney, Bears.

De autistische jonkheer Jacob van Zuylen doet in ‘De Surprise’ het landgoed van de hand. Zijn moeder is overleden en het leven heeft geen zin meer. Hij ontdekt een bedrijfje dat hem verrassend naar de andere wereld kan helpen. Als hij de beeldschone Anne ontmoet, die ook uit het leven wil stappen, veranderen de zaken. Langzaamaan begint hij dingen te voelen. De vrijgevochten Anne blijkt anders te zijn dan Jacob dacht. Ze houdt van snelle auto’s, spreekt accentloos Brits en is één en al charme. Met Jeroen van Koningsbrugge en Georgina Verbaan (zie foto). Vanaf donderdag 30 juli.

‘The Dark Horse’ is het indrukwekkende verhaal van Genesis Potoni, een Nieuw-Zeelandse snelschaker met een bipolaire stoornis. Na zijn verblijf in de kliniek vindt hij onderdak bij het gezin van zijn broer. Armoede, bendes en drugs bepalen de omgeving. De manisch-depressieve Genesis werpt zich op als leraar van het lokale schaakclubje dat bestaat uit kansloze jongeren en betrekt ook zijn neefje in de strategische sport. Het nationaal schaaktoernooi lonkt. Vanaf vrijdag 31 juli.

Disney’s nieuwste film ‘Bears’ is een adembenemende verfilming van een jaar uit het leven van een echte berenfamilie, waarin twee jonge beertjes de hoofdrol spelen. De welpen raken voortdurend verzeild in spannende of komische situaties en leren zodoende belangrijke levenslessen. Hun reis door het imposante Alaska begint als de winter ten einde loopt en de beren de eerste stappen zetten. Vanaf maandag 3 augustus.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties