maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeMontferlandDuitse woningcorporaties naar Didam

Duitse woningcorporaties naar Didam

Op 13 en 14 april zijn woningcorporaties uit Duitsland en de Benelux op bezoek in Montferland. De aanwezige corporaties zijn allemaal aangesloten bij de Europaïsche Tisch, een netwerk van woningcorporaties uit Duitsland, Nederland, België en Luxemburg. Dit netwerkplatform is in 1991 opgericht naar aanleiding van het ontstaan van de Europese interne markt. De partijen zagen dat samenwerking en kennisuitwisseling belangrijk werd, omdat niet alleen de economie, maar ook de woningmarkten naar elkaar toe groeien.

Plavei (ontstaan uit de fusie tussen Woningstichting Bergh en Laris) is gastheer van deze 49e bijeenkomst van de Europaïsche Tisch.

Op deze bijeenkomst staat het onderwerp domotica centraal. Op de dinsdag zullen diverse experts uit binnen- en buitenland spreken over de huidige stand van zaken en de toekomstige verwachtingen op het gebied van domotica. De deelnemende corporaties wisselen kennis en persoonlijke ervaringen uit.

Op maandag 13 april wordt de groep welkom geheten door burgemeester Leppink-Schuitema en vindt onder andere een bezoek plaats aan woonzorgcentrum Meulenvelden in het hart van Didam.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties