vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenDuiven start met ontwikkeling bedrijventerrein Seingraaf

Duiven start met ontwikkeling bedrijventerrein Seingraaf

Vandaag is het officiële startsein gegeven voor de ontwikkeling van bedrijventerrein Seingraaf in Duiven. Dat gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Hotel Gieling in Duiven.

Burgemeester Rik de Lange en gedeputeerde Michiel Scheffer van de provincie Gelderland lanceerden de website www.seingraaf.nl met een druk op de knop. Een symbolische start van de ontwikkeling en uitgifte van het bedrijventerrein Seingraaf. Seingraaf ligt ten westen van bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf, aan de overkant van de Rivierweg. Op dit moment nog grasland, maar het 11 ha grote gebied, biedt mogelijkheid voor de ontwikkeling van onder meer de sectoren smart industry, leisure en experience, de logistieke en de maakindustrie. De eerste gegadigden voor een bedrijfskavel hebben zich reeds gemeld.

Seingraaf heeft een aantal unieke uitgangspunten:

  1. 11 hectare netto gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de A12 en Rivierweg;
  2. Gelegen nabij Centerpoort-Nieuwgraaf waar jaarlijks ruim 4,5 miljoen bezoekers komen;
  3. Gelegen in een gastvrije gemeente die ondernemers warm ontvangt, op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau met korte lijnen en een Bedrijven Contact Bureau;
  4. En waar ondernemers maximaal worden gefaciliteerd om hun dromen uit te laten komen.

Het gemeentelijke Bedrijven Contact Bureau neemt bedrijven bij de hand door de gemeentelijke organisatie heen. Naast de verkoop van kavels kunnen de kavels ook in erfpacht worden uitgegeven. Maar de gemeente gaat ook graag met bedrijven in gesprek over andere financieringsvormen.

Burgemeester Rik de Lange: “Seingraaf is een bijzonder mooi bedrijven terrein op een unieke locatie. Welke slimme ondernemer wil zich nou niet vestigen op een bedrijventerrein waar sprake is van jaarlijks 4,5 miljoen passanten?”

Foto gemeente Duiven: gedeputeerde de heer Michiel Scheffer en burgemeester Rik de Lange lanceren de website www.seingraaf.nl

OOK INTERESSANT?

1 REACTIE

  1. Tuurlijk, terwijl in Zevenaar van alles leeg of onverkoopbaar aan de kant vd weg staat, bouwt buur Duiven vrolijk verder. Kijk eens over die schutting, want zo ver weg is het niet. Had volgens mij veel geld kunnnen schelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties