zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenShake It! gekwalificeerd voor nationaal jeugdpopkoren festival

Shake It! gekwalificeerd voor nationaal jeugdpopkoren festival

Jeugdpopkoor Shake It! 15 t/m 20 jaar heeft zich gekwalificeerd voor De Zinge! Open Invitational op 13 maart 2016 in theater Het Kruispunt in Barendrecht.
Tijdens De Zinge! Open strijden 10 jeugdkoren uit heel Nederland om de eer. De jury bepaalt wie er met de beker en workshops met een totale waarde van € 850,- naar huis gaat. Jeugdpopkoor Shake It! heeft videofragmenten opgestuurd om zich te kunnen kwalificeren voor het festival. Naast de twee oudste groepen van Jeugdpopkoor Zinge! werden uit alle inzendingen de acht beste koren geselecteerd om mee te doen aan het festival en Shake It! zit daar bij! Wat een fantastische prestatie na 2,5 maand bestaan van Shake It!

Het Festival
De Zinge! Open is het allereerste nationale jeugdpopkorenfestival in Nederland. Jeugdpopkoor Zinge! uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft alle jeugdpopkoren en/of zanggroepen van Nederland en Vlaanderen uitgenodigd voor deze te gekke wedstrijd. Wie zet het beste optreden op het podium neer? De jury, bestaande uit niemand minder dan Hans Cassa, Esmee Denters en Charly Luske, zal bepalen wie zich aan het einde van de dag de winnaar mag noemen.
In totaal worden ca. 200 deelnemers en 500 toeschouwers bij de Zinge! Open verwacht. De kaartverkoop is inmiddels gestart via theater het Kruispunt in Barendrecht.

Wil je meer weten over Shake It!? Kijk dan op www.facebook.com/jeugdpopkoorShakeIt.
Jeugdpopkoor Shake It! valt onder de stichting Jeugdpopkoren De Liemers in Duiven en bestaat uit 2 groepen in de leeftijd van 12 t/m 14 jaar en 15 t/m 20 jaar.

Nieuwsgierig geworden naar de Zinge! Open? Kijk dan op www.zinge.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties