donderdag, mei 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenEbbers Wonen blijft in de familie

Ebbers Wonen blijft in de familie

Colors@Home Ebbers Wonen gaat over van vader op zoon. Het bedrijf dat 38 jaar geleden werd opgericht voor vader Jacques wordt nu voortgezet door zoon Roy. Hiermee blijft de specialist op het gebied van woningstoffering aan de Visserlaan in Duiven een adres waar je terecht kunt om van je huis een thuis te maken.

Jacques Ebbers: “38 jaar geleden (1978) ben ik, samen met Thea, gestart met Ebbers Wonen. Eerst achter de voormalige sporthal ‘Spelleward’ onder de naam Tapijthal Duiven. Daarna vanaf 1988 aan de Visserlaan, waar onze showroom nog steeds gevestigd is. Veel klanten hebben toen en nu de weg naar ons gevonden. En wij vonden de weg naar onze klanten, waar we al die jaren woningstoffering in de breedste zin hebben geleverd, gelegd en gemonteerd. Mede door de inzet van Bart Geurtsen, die er al 30 jaar voor zorgt dat met uw keuze voor tapijt, gordijnen enz uw huis tot uw thuis wordt. De afgelopen 10 jaar heeft onze zoon Roy zijn bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Ebbers Wonen tot wat het nu is.”

“Dat Roy bij ons kwam werken en zich in de loop van de jaren sterk maakte voor de ontwikkeling binnen ons bedrijf, was voor Thea en mij de aanleiding om na te denken over de toekomst van Ebbers Wonen. In goed overleg met Roy hebben wij de algehele leiding afgelopen juli aan hem overgedragen. Dat wil niet zeggen dat we stoppen met werken. Daarvoor vinden we ons werk nog veel te leuk. Ook Bart blijft. Met deze overdracht blijft Ebbers Wonen binnen de familie en kunnen we u blijven helpen met het vinden van de juiste combinatie woningstoffering zodat u van uw huis uw thuis kunt maken.”

“De collectie tapijt, harde vloeren, raambekleding, gordijnen, behang en binnenzonwering is de afgelopen periode uitgebreid met het huismerk Colors. Een trendy aanvulling die u nergens anders vindt. Ook hebben we de parketafdeling aangepast met nog meer mogelijkheden op het gebied van houten vloeren,” aldus Roy. “Het is voor mij een prima moment om de zaak voort te zetten en mee te laten groeien in de ontwikkelingen in de markt. Ik adviseer klanten graag om van een huis hun thuis te maken. Bart zorgt voor een perfecte montage. Door samen met Bart te werken, weet ik zeker dat de klant een hoogwaardig product krijgt afgeleverd.“

Ebbers Wonen blijft door deze overname een bekend gezicht in de regio.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties