dinsdag, februari 27, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenEen modderig feest in de bibliotheek tijdens De Nationale Voorleesdagen

Een modderig feest in de bibliotheek tijdens De Nationale Voorleesdagen

Van 25 januari tot en met 4 februari zijn De Nationale Voorleesdagen. Dit jaar staat het prentenboek ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ centraal. In de bibliotheken van Didam en ’s-Heerenberg is het een (voorlees)feest!

Peuters en kleuters kunnen komen kijken bij  de gratis voorstelling over Maximiliaan Modderman van Katiuscia Principato . Katiuscia’s voorstellingen zijn lief, verrassend en vooral muzikaal ingekleurd. Ze speelt in een bont, fantasierijk decor. De voorstelling is op woensdag 1 februari van 15.00 – 15.40 uur in Bibliotheek Didam en op vrijdag 3 februari van 15.00 – 15.40 uur in Bibliotheek ’s-Heerenberg.

Voorlezen is heel belangrijk voor de ontwikkeling van ieder (klein)kind. In de bibliotheek geven medewerkers graag advies over de mooiste (voor)leesboeken. Voor kinderen tot 18 jaar is een lidmaatschap van de bibliotheek gratis! Tijdens De Nationale Voorleesdagen krijgen alle kinderen tot 6 jaar die lid worden een Maximiliaan Modderman voorleespoppetje cadeau. Voor alle kinderen is er een gratis kleurplaat én een zoekplaat van Maximiliaan Modderman.

Iedere woensdagmiddag is voorleesmiddag in de bibliotheek. Ook tijdens De Nationale Voorleesdagen lezen vrijwilligers voor aan kinderen van alle leeftijden. De voorlezers zijn er van 15.30-16.00 uur. Kinderen van 0-4 jaar en hun (groot)ouders kunnen 1x per maand luisteren naar de mooiste verhalen bij Boekjes&Babbels. Boekjes&Babbels is iedere 2e vrijdag van de maand van 10.00-10.45 uur in Bibliotheek Didam en iedere 3e vrijdag van de maand van 10.00 – 10.45 uur in Bibliotheek ’s-Heerenberg.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties