vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen‘Eén plus één maakt drie’

‘Eén plus één maakt drie’

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Jelle Peters. Mijn bedrijf heet De Fruitkraam.”

 

Bedrijf?

“Toen ik achttien was, kochten we in de zomer kersen en aardbeien in bij vrienden. We zetten een kraampje thuis langs de weg en binnen een paar uur was alles op. Vanaf dat moment is het elk jaar groter geworden. Inmiddels verkopen wij van eind mei tot begin augustus in onze boerderijwinkel elk fruit dat je maar kan bedenken. Sinds corona hebben wij ook een webshop: we bezorgen zes dagen in de week. Daarnaast leveren wij elke maandagochtend een kist met fruit aan bedrijven, tot op de afdeling. Bedrijven letten steeds meer op de vitaliteit van hun werknemers en daar helpen wij graag aan mee.”

 

Vrije tijd?

“Ik ben een sportliefhebber, voetbal volg ik op de voet. Ook drink ik graag een drankje met vrienden.”

 

De Liemers?

“Ik heb altijd in Zevenaar gewoond. Je hebt er alles wat je nodig hebt. Je ziet ook dat ondernemers elkaar hier versterken: één plus één maakt drie.”

 

Mooiste plekje?

“Het centrum van Zevenaar. Dat is toch het bruisende hart van de Liemers. Bij carnaval bijvoorbeeld, zie je dat mensen uit alle windstreken van de Liemers hier bij elkaar komen.”

 

Lokaal?

“Onze kersen telen wij zelf, de rest kopen we elders in. Waar het kan doen we dat lokaal of regionaal. We horen vaak dat de klant dat belangrijk vindt. Zelf ben ik echt een lokale speler. Het is fijn als je elkaar op die manier kan helpen en hoe minder transport, hoe beter voor het milieu, natuurlijk.”

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties