zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenEen weekend vol livemuziek en spektakel in het centrum van Zevenaar

Een weekend vol livemuziek en spektakel in het centrum van Zevenaar

Tijdens het najaarsfestival op 10 en 11 september komen veel muziekstijlen aan bod. Op zaterdagavond spelen de tributeband ‘Dowwen Hèze’ en bluesband ‘Off Beat’ vanaf 20.15 uur op het gratis toegankelijke Raadhuisplein. Zondag staat vanaf 13.30 uur in het teken van gemoedelijkheid, muziek en dans in het centrum van Zevenaar.
Zaterdagavond 10 september brengt Muziekstad Zevenaar een gevarieerd programma. Gestart wordt met ‘Offbeat’, een band die voornamelijk rock en blues nummers ten gehore brengt van bekende en minder bekende artiesten. Van Herman Brood tot Gary Moore, maar ook Mike Zito en Paolo Mendonca worden gecoverd. Naast Offbeat is het podium gevuld met de meest enthousiaste “Rowwen Hèze tributeband” van dit moment: ‘Dowwen Hèze’. Zij gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten: Accordeon, Folk en Polka, positieve energie, hartstochtelijk temperament en zuidelijke gemoedelijkheid. Samen zorgen deze bands voor één groot feest op het Raadhuisplein. De feestavond start om 20.15 uur.
Zondag familiedag
Op zondagmiddag 11 september zijn er dweilbands, dansgroepen en koren te bewonderen in het centrum van Zevenaar. Het programma vindt plaats tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Op het Raadhuisplein wisselen ‘S.O.S. Matrozenkoor’ uit Apeldoorn en ‘Smartlappenkoor De Liemers’ uit Zevenaar elkaar af. Dansschool Vida Studio’s verzorgt exclusieve dansshows met danstalenten uit regio de Liemers.
Koren en dweilorkesten
In de Weverstraat zingt Zeemanskoor “Schip Ahoy” uit Angeren bekende shanties en op het terras van Eet-lokaal aan de Wittenburgstraat staat een podium voor gezelligheidskoor “Tijdloos”. Beide koren hebben een prachtige setlist vol meezingers en liedjes van weleer. Gedurende de middag zijn er twee dweilorkesten die ‘dweilen’ door het centrum en op de beide podia. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. De Zevenaarse horeca is tijdens, vóór en na de muzikale activiteiten geopend.
OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties