Eet een ‘Boemelburger’ voor het goede doel

115 Views

‘Eten voor het goede doel!’ Dat is de slogan van de Boemelburgerbakkers. Op initiatief van enkele Zevenaarse ondernemers worden dit jaar ‘Boemelburgers’ verkocht tijdens de carnavalsdagen. Marjan Span en Jordi van Rootseler zijn de bedenkers van deze ludieke actie. 

“Boemelburgers zijn naast carnavalisten uit Zevenaar ook kwaliteitshamburgers. Je hebt ze in drie varianten: de Basic Boemelburger, de Big Boemelburger en de Bio (vega) Boemelburger.” Vertelt Jordi enthousiast. Als cateraar bij Horeca AnnoNu is hij verantwoordelijk voor de smaak en de kwaliteit van de burger. “Wij gaan een voedzame en hele smakelijke burger maken.”

BAKPLAAT VERVANGT LAPTOP

Marjan Span, vormgever van hetSpan.nl, is met name bezig met de aankleding en de PR van de Burgers. “Dit idee is ontstaan uit een geintje tijdens de koffie. Iedereen bij ons op kantoor werkt er belangeloos aan mee, we maken een opvallende kraam, regelen de reclame en helpen bij de verkoop van de Hamburgers. Dat is een keer iets anders dan websites of logo’s maken achter je bureau.’

HET GOEDE DOEL

De opbrengst van alle burgers krijgt een mooie bestemming. Als ‘goed doel’ is gekozen voor de ‘stichting Vrienden van Boemelburcht’ en ‘stichting GZK’ Deze partijen voorzien het Carnaval in Zevenaar elk jaar van nieuwe impulsen die het feest in Boemelburcht tot ver in de omtrek op de kaart zetten en levendig houden. Marjan en Jordy hopen met de opbrengst iets te kunnen doen voor de jeugdcarnaval, zodat de carnavalsdagen ook in de toekomst groots gevierd worden. 

3 DAGEN PARAAT

Het Team van hetSpan.nl staat 3 dagen te bakken. Je kunt ze op zaterdag vinden op het Raadhuisplein, op zondagmiddag vlakbij Sporthal Lentemorgen en tijdens het frühshoppen staan ze de hele dag midden in de stad op de kruising Raadhuisplein/Didamsestraat.

 

Meer weten? www.Boemelburger.nl

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).