Eindeloos Musiceren: voor jong en oud

70 Views

Geïnspireerd door de succesvolle pilot ‘Eindeloos Musiceren’ van Kunstwerk! Muziekschool en welzijnsorganisatie Welcom is voor het komende Cultuur- en Erfgoedpact wederom een muzikale dagbesteding ontwikkeld voor kwetsbare doelgroepen in de hele Liemers. Allerlei doelgroepen (waaronder vluchtelingen, ouderen, jongeren met een beperking) staan in dit project zelf op de planken. Welzijnsorganisatie Caleidoz is een belangrijke samenwerkingspartner binnen het project.

Deelnemers van de dagbesteding werken onder begeleiding van professionele muziekdocenten, tekstschrijvers en componisten aan hun muzikale en culturele vaardigheden. Denk hierbij aan zingen, muziek maken, spelvormen en bewegen. Waar mogelijk worden lokale muziekverenigingen, Liemers Jeugdorkest en het Liemers Jeugdkoor betrokken. Tijdens de dagbesteding wordt er kennis gemaakt met popcultuur. Gezamenlijk wordt er toegewerkt naar een eindvoorstelling in de Cultuur- en Erfgoedpact periode, met als thema “Leven in de Liemers”.

De bijeenkomsten zijn inmiddels gestart (dinsdag 29 januari jl.), maar iedereen die zin heeft om samen met de deelnemers van de dagbesteding muziek te maken kan nog aansluiten en is van harte welkom!

Er zijn totaal 15 bijeenkomsten op de dinsdag op de locatie Dorpshuis te Lobith.

Van 11.00-12.00 uur bij Caleidoz, Markt 8 te Lobith.
Voor vragen of deelname kun je contact opnemen met Caleidoz Welzijn Zevenaar op
tel. 0316-243204 of mailen naar a.hendriks@caleidoz.nl

Foto gemaakt door: Bas van Spankeren

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!