Eindpresentatie Eindeloos Musiceren was groot succes!

70 Views

Zondag 26 mei jl. was de eindpresentatie van Eindeloos Musiceren o.l.v. Rein de Jong in het Gildehuis te Lobith. Met een mooie opkomst aan publiek en stralende deelnemers, was ook deze eindpresentatie weer een groot succes.

Geïnspireerd door de succesvolle pilot ‘Eindeloos Musiceren’ van Kunstwerk! Muziekschool en welzijnsorganisatie Welcom, was dit het eerste project van Cultuur- en Erfgoedpact.

Wederom is er een muzikale dagbesteding ontwikkeld voor kwetsbare doelgroepen in de hele Liemers. Allerlei doelgroepen (waaronder vluchtelingen, ouderen, jongeren met een beperking) staan in dit project zelf op de planken. Welzijnsorganisatie Caleidoz is een belangrijke samenwerkingspartner binnen dit project.

Deelnemers van de dagbesteding van Caleidoz hebben onder begeleiding van professionele muziekdocenten, tekstschrijvers en componisten gewerkt aan hun muzikale en culturele vaardigheden. Denk hierbij aan zingen, muziek maken, spelvormen en bewegen. Tijdens de dagbesteding is er kennis gemaakt met popcultuur. Gezamenlijk is er toegewerkt naar deze succesvolle eindvoorstelling in de Cultuur- en Erfgoedpact periode, met als thema “Leven in de Liemers”. In totaal zijn er 15 repetities geweest met uiteindelijk een prachtig eindresultaat.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!