zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurElf bijzondere initiatieven dankzij Leven in de Liemers

Elf bijzondere initiatieven dankzij Leven in de Liemers

Leven in de Liemers heeft een financiële bijdrage toegekend aan elf bijzondere ideeën. In totaal is er 18.000 euro verdeeld onder de initiatieven. Het bedrag is beschikbaar gesteld door de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar. Met deze financiële bijdrage ondersteunt Leven in de Liemers lokale initiatieven die de geschiedenis van de Liemers beleefbaar maken.

Begin dit jaar deed Leven in de Liemers een oproep voor het aanmelden van ideeën. Eind april kwam de stuurgroep van Leven in de Liemers bijeen om de twintig ingediende ideeën te beoordelen. Wel elf van deze ideeën zijn door de gemeente Westervoort, Duiven en Zevenaar gehonoreerd met een financiële bijdrage.

Dankzij deze ondersteuning zijn er dit jaar allerlei mooie activiteiten mogelijk gemaakt. Zo leren kinderen van de Joannesschool in Groessen op een interactieve manier over de geschiedenis van hun school. In Tolkamer vindt het festival Sterke Verhalen Tijd plaats. Er komt een canonkwartet en zowel de Video Club Duiven als de leerlingen van het Liemers College gaan aan de slag met film.

Dit is slechts een greep uit de elf gehonoreerde ideeën. Er wordt in 2016 nog veel meer bijzonders georganiseerd dankzij Leven in de Liemers. Alle elf ideeën zijn stuk voor stuk de moeite waard. Houdt daarom de website en sociale media van Leven in de Liemers goed in de gaten en ontdek wat er in 2016 te beleven is bij jou in de buurt!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties