maandag, april 22, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenFilmpakker: 'Cinema in de bonus'

Filmpakker: ‘Cinema in de bonus’

Filmhuis Zevenaar start in september een geweldige actie!

In een tijd dat alles duurder wordt, introduceert Filmhuis Zevenaar de ‘Filmpakker’. Met de Filmpakker kan je voor een hele leuke prijs de mooiste films bekijken. Op maandagmiddag en dinsdagmiddag ben je voor € 7,50  van harte welkom in een van de 2 filmzalen van het Filmhuis. Je kan zelf kiezen welke film je wilt zien. En: met de Filmpakker kan je ook naar de premièrefilms op de donderdag avond. Allemaal voor slechts € 7,50, inclusief een drankje in de pauze! (normale prijs is €12,50).

Met de Filmpakker wordt en blijft de echte cinema voor iedereen bereikbaar, ook in deze dure tijden. Kom dus naar het Filmhuis voor een hele relaxte prijs en verwen je zelf met een mooie film en een traktatie in de sfeervolle horeca van de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar!

De actie start op 1 september as. Voor meer informatie en bestellen van kaartjes ga je naar www.filmhuiszevenaar.nl . Daar vind je ook het weekprogramma met alle films en de premières. Of kom naar de kassa van het Filmhuis in de Turmac Cultuurfabriek, Kerkstraat 27, Zevenaar tel. 0316 – 344250.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties