dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenFort Pannerden in kerstsfeer

Fort Pannerden in kerstsfeer

Leuke, spannende, sfeervolle activiteiten in de kerstvakantie

 

Fort Pannerden is vanaf zaterdag 10 december versierd in  kerstige sferen: bomen, ballen, lichtjes, kerstmuziek: het is er allemaal! Dit geeft het stoere monumentale fort extra glans en een warme uitstraling. Ook al kan het er frisjes zijn…  met warme chocolademelk, glühwein en een stukje kerststol ben je zo weer opgewarmd. En niet te vergeten door alle activiteiten die er te doen zijn.

 

Kerstvakantie extra’s

In de Kerstvakantie van 27 december 2022 tot en met 8 januari 2023 pakken we natuurlijk extra uit.

Zo  is er gedurende de hele kerstvakantie voor de kinderen een bijzondere speurtocht: Volg het spoor van de Driekoningen! En wie weet wacht jou een verrassing… ?

 

Tot en met 8 januari 2023 is ook de bijzondere tentoonstelling van Histora Wereld nog te zien:  de canon van Fort Pannerden in diorama’s.

 

Op 27 december hebben wij de Midhoornwinterblazers weer op bezoek! Ze zijn in, op en buiten het fort te horen tussen 11.00 en 16.00 uur.

 

En dan op donderdag 5 en vrijdag 6 januari kunnen jong en oud spelletjes spelen die de soldaten speelden in hun vrije uurtjes. Wat waren die mannen inventief!

 

Regulier aanbod en toegangsprijzen

Onze reguliere aanbod is er natuurlijk ook. Zoals de audio tour fortverhalen, een fort bezoek onder leiding van een gids, een kanon demonstratie, de Expeditie Willem Derksen ga opzoek naar zijn verhalen en vindt de oplossing. Elements, kom jij de balans herstellen in Fort Pannerden een spannende escape route door het fort, de fortgrachtwandeling met z’n weetjes, het uitzichtpunt en de horeca voor een hapje en een drankje.

Kijk voor nadere informatie over ons aanbod, openingstijden, toegangsprijzen, parkeren etc op: www.fortpannerden.eu

Met een Museumkaart is de toegang gratis.

 

Adres: Waaldijk 1, 6686 MV Doornenburg.

 

Tot ziens op Fort Pannerden!

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties