dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen75-jarig jubileum muziekvereniging St. Andries

75-jarig jubileum muziekvereniging St. Andries

Op zaterdag 26 november j.l. heeft muziekvereniging St. Andries uit Groessen op grootste wijze haar 75-jarig jubileum gevierd. De dag begon met een kleine rondgang door het dorp met aansluitend de receptie in Zaal Gieling. Tijdens de receptie speelde de 4 jongste leden van St. Andries samen met de leden van het ‘grote’ orkest het nummer ‘Happy’ van Pharrell Williams. Ook werd het bestuur en de leden van St. Andries getrakteerd op een gezamenlijke serenade met vendelhulde van Showband KDO en schutterij EMM.   

 ’s Avonds was het tijd voor de vereniging zelf om uit te pakken en een knallend concert te verzorgen voor de aanwezigen. Met de muzikanten gekleed in galakleding werd onder toeziend oog van een bomvolle zaal het concert afgetrapt in stijl, waarbij de leden één voor één op film werden voorgesteld, terwijl op de achtergrond de bekende openingstune van de Formule 1 door het orkest werd gespeeld. Vanwege het 75-jarig bestaan van de vereniging werd een muzikale reis door de tijd gemaakt met verschillende stijlen uit verschillende periodes uit de geschiedenis van St. Andries. Ook werd het orkest met een aantal nummers muzikaal begeleid op zang door zangeres Jolien. Met het songfestival nummer Euphoria van de Zweedse zangeres Loreen sloot St. Andries op spetterende wijze het jubileumconcert af en werd de feestavond voortgezet door de band nXt LeveL.  

Voor de toekomst van de vereniging is St. Andries is opzoek naar ervaren muzikanten met name op de trombone, bariton en bastuba. Mocht u nog geen muziekinstrument bespelen, maar dit wel graag willen leren, ook dan bent u van harte welkom! Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u terecht op de website: www.st-andries.nl

 

Muziekvereniging St. Andries repeteert elke maandagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur in het Schuttershuis in Groessen. 

 

foto: Mooms-Art

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties