dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenFair met Flair Kerst Editie

Fair met Flair Kerst Editie

De Fair met Flair is inmiddels een fenomeen in Zevenaar en omstreken. Dit jaar heeft de organisatie Verrassend Anders Damesmode en Kruitwagen Kledingverhuur gekozen voor een Kerst Editie. De Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar wordt op zondag 18 december a.s. tussen 11.00 en 18.00 uur omgetoverd tot een sfeervolle fair compleet met levende kerststal, midwinterhoorn blazers, catwalk programma, live muziek en tientallen kramen met o.a. snuisterijen, woondecoratie, kunst, sieraden, beauty, mode en kerstartikelen. Ook de bewoners van de Turmac Cultuurfabriek zoals Caleidoz, Kunstwerk! en Filmhuis Zevenaar zijn van de partij. Zij doen mee met diverse workshops zoals kerstkransen maken en handlettering op kerstkaarten. In LAB12 kun je je eigen kerstfoto maken. Uiteraard wordt er ook gedacht aan de innerlijke mens met een winters hapje en drankje. Kortom een uitje voor het hele gezin, de entree is gratis.

Catwalk programma
Om 11.00 uur openen The New Voices en Dansvereniging Revolution de Fair met Flair Kerst Editie. Waarna om 12.00, 14.00 en 16.00 uur een verrassende show wordt gegeven. Deze show bestaat uit een modeshow met de allerlaatste mode van Gilsing Herenmode, Shoeby, Bas Barber, Que Sera en Verrassend Anders, waarbij de adembenemende galajurken niet ontbreken, gevolgd door een optreden van het zangduo Jarrick & Iris.

Producten met een verhaal
Elver is gevestigd in Nieuw Wehl en is deze gezellige dag ook aanwezig met unieke producten van Sjop & Sjeep. Deze producten zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elk product heeft een eigen verhaal en zijn verrassend mooi en van goede kwaliteit. Op de Fair met Flair Kerst Editie zijn er nog meer bedrijven met ambachtelijke en duurzame producten, zoals sieraden, vogelhuisjes, hapjesplanken, handgeschilderde kerstballen, keramiek, mineralen, gepersonaliseerde tassen, houten poppen, kerstdecoraties, iconische lampen, zeepjes en nog veel meer. Ook kun je vragen stellen aan een voedingsdeskundige.

Voor de kinderen
Uiteraard wordt er ook gedacht aan de kinderen. In Grand Café Hal12 is er een speciale kinderhoek met vertier en begeleiding ingericht en worden er diverse kinderworkshops gegeven. In de bibliotheek wordt er voorgelezen door een kersttovenaar, elf en de kerstvrouw. Kortom genoeg te beleven voor de jonge bezoekers.

Organisator Monique Kruitwagen prijst de prettige samenwerking met de lokale ondernemers. “Zij dragen de fair een warm hart toe en zorgen ervoor dat we dit evenement samen mogelijk maken.”
De Fair met Flair Kerst Editie, sfeer gegarandeerd en verrassend anders! Jij komt toch ook? Gelieve zo veel mogelijk op de fiets te komen.

Fair met Flair Kerst Editie
Zondag 18 december van 11.00 tot 18.00 uur
Locatie: Turmac Cultuurfabriek, Kerkstraat 27 Zevenaar
Gratis entree

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties