zaterdag, mei 25, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenGastouder van 'Bambi' in het zonnetje gezet

Gastouder van ‘Bambi’ in het zonnetje gezet

Gastouderbureau Bambi zet ieder kwartaal een gastouder in de spotlights. Deze keer is Jeannette Polman uit Duiven door ouders en consulenten in de spotlights gezet.

Maandagmorgen 5 november werd gastouder Jeannette Polman verrast met een bloemetje en een cadeaubon. Jeannette is al meer dan 10 jaar gastouder in Duiven en verdient het dan ook om eens in het zonnetje gezet te worden. Waarom? Volgens Geertruida, een van haar vraagouders, onder andere omdat ze een fijne en lieve gastouder is die altijd het belang van het kind vooropstelt. Verder is Jeannette onder andere flexibel, staat ze altijd klaar voor iedereen, maakt ze veel werk van het overdrachtschriftje (wat leuk is voor ouders om te lezen) en maakt ze leuke cadeautjes met de kinderen voor opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, etc.

Haar vraagouders zijn altijd tevreden. Kinderen gaan met plezier naar haar toe en ook de consulenten van Gastouderbureau Bambi werken altijd prettig met Jeanette.

Naast het bloemetje en de cadeaubon van Gastouderbureau Bambi is Jeannette deze dag ook verrast met kaarten en tekeningen van haar gastkinderen.

Wilt u ook uw gastouder in de spotlights zetten, meldt u dit dan aan via liemers@gastouderbureaubambi.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties