Gastouder van ‘Bambi’ in het zonnetje gezet

279 Views

Gastouderbureau Bambi zet ieder kwartaal een gastouder in de spotlights. Deze keer is Jeannette Polman uit Duiven door ouders en consulenten in de spotlights gezet.

Maandagmorgen 5 november werd gastouder Jeannette Polman verrast met een bloemetje en een cadeaubon. Jeannette is al meer dan 10 jaar gastouder in Duiven en verdient het dan ook om eens in het zonnetje gezet te worden. Waarom? Volgens Geertruida, een van haar vraagouders, onder andere omdat ze een fijne en lieve gastouder is die altijd het belang van het kind vooropstelt. Verder is Jeannette onder andere flexibel, staat ze altijd klaar voor iedereen, maakt ze veel werk van het overdrachtschriftje (wat leuk is voor ouders om te lezen) en maakt ze leuke cadeautjes met de kinderen voor opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, etc.

Haar vraagouders zijn altijd tevreden. Kinderen gaan met plezier naar haar toe en ook de consulenten van Gastouderbureau Bambi werken altijd prettig met Jeanette.

Naast het bloemetje en de cadeaubon van Gastouderbureau Bambi is Jeannette deze dag ook verrast met kaarten en tekeningen van haar gastkinderen.

Wilt u ook uw gastouder in de spotlights zetten, meldt u dit dan aan via liemers@gastouderbureaubambi.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!