Geslaagde SNERTdag voor ouderen in deze SNERTtijd

49 Views

Terwijl bijna heel schaatsminnend Nederland op het ijs stond voor een rondje, of voor de TV zat voor de schaatswedstrijden in Heerenveen, brachten de leden van Rotary Duiven bij meer dan 220 ouderen in Duiven en Westervoort een winterse SNERTmaaltijd van Welling bij ze thuis. En als extra verrassing had HOPE XXL er ook nog een heerlijke koekjes aan toegevoegd, gebakken door de cliënten van het Horsterpark.

Deze actie vond plaats in navolging op onze zeer succesvolle actie van 2019 (toen liet Rotary Duiven de wensen van ouderen die weinig de deur uit komen in vervulling gaan door één-op-één een dagje met ze op pad te gaan). De bedoeling was om dit een vervolg te geven, maar corona stak daar een stokje voor.

Voorzitter Jacqueline Willemsen: “Met de SNERTmaaltijd steekt Rotary Duiven de ouderen in Duiven en Westervoort een hart onder de riem in deze bizarre tijd. Onze leden van de “bezorgdienst” ontvingen leuke, warme en dankbare reacties, dat geeft ons als club ook weer een goed gevoel. Mooi dat we dat samen zo konden doen!”

Rotary Duiven hoopt in het najaar van 2021, wanneer corona maatregelen dat toelaten, opnieuw een dagje-uit met ouderen te kunnen organiseren.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!