maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenGratis workshops over de digitale overheid én digitale zorg

Gratis workshops over de digitale overheid én digitale zorg

Een recept aanvragen bij je huisarts of een verhuizing doorgeven aan de Gemeente? Steeds meer zaken regel je digitaal. Dat kan soms lastig zijn. Daarom organiseert Bibliotheek Montferland dit najaar 4 workshops rondom de digitale overheid en digitale zorg.

Online is er van alles mogelijk. Steeds meer organisaties en bedrijven regelen hun zaken via internet. In de workshops in Bibliotheek Didam leren deelnemers websites van de overheid en zorg gebruiken. De workshops gaan over DigiD en Mijn Overheid (25 oktober), de website van Gemeente Montferland (1 november), het patiëntenportaal van de huisarts (8 november) en het patiëntenportaal van het ziekenhuis (15 november). De vier workshops zijn op dinsdagochtend van 9:30-11:30 uur in Bibliotheek Didam. Ze zijn los van elkaar te volgen.

De workshops zijn gratis. Iedereen kan meedoen, deelnemers hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Bibliotheek Montferland, 0316-221184 of per mail info@bibliotheekmontferland.nl

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties