Gratis workshops over de digitale overheid én digitale zorg

11 Views

Een recept aanvragen bij je huisarts of een verhuizing doorgeven aan de Gemeente? Steeds meer zaken regel je digitaal. Dat kan soms lastig zijn. Daarom organiseert Bibliotheek Montferland dit najaar 4 workshops rondom de digitale overheid en digitale zorg.

Online is er van alles mogelijk. Steeds meer organisaties en bedrijven regelen hun zaken via internet. In de workshops in Bibliotheek Didam leren deelnemers websites van de overheid en zorg gebruiken. De workshops gaan over DigiD en Mijn Overheid (25 oktober), de website van Gemeente Montferland (1 november), het patiëntenportaal van de huisarts (8 november) en het patiëntenportaal van het ziekenhuis (15 november). De vier workshops zijn op dinsdagochtend van 9:30-11:30 uur in Bibliotheek Didam. Ze zijn los van elkaar te volgen.

De workshops zijn gratis. Iedereen kan meedoen, deelnemers hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Bibliotheek Montferland, 0316-221184 of per mail info@bibliotheekmontferland.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!