Groessen maakt zich op voor de carnavalsoptocht

283 Views

Het aantal aanmeldingen voor de grote optocht van Carnavalsvereniging De Deurdreiers in Groessen is wederom groot. Het startschot voor de optocht wordt op zondag 7 februari precies om 12.00 uur bij gelost voormalig Tuincentrum Kampschreur  door Prins André 1e (Boss) en zijn zoon Adjudant Carlo.

Na de tocht door de versierde Groessense straten zal de prins zijn proclamatie voordragen tegenover feestburcht Gieling vanaf de VIP-wagen. Burgemeester Rik de Lange is uitgenodigd de sleutel van ‘Deurdreiersdarp’ aan hem te overhandigen. De prijsuitreiking is maandagavond 8 februari in zaal Gieling tijdens het carnavalsfeest. De kinderen krijgen hun prijzen uitgereikt tijdens het kindercarnaval op maandagmorgen 8 februari vanaf 10.30 uur.

Inschrijving van grote en kleine wagens staat voor iedereen open tot en met vrijdag 21 februari. Vooraf inschrijven voor alle categorieën (ook kinderen) is zeer gewenst, bij voorkeur via de website van CV De Deurdreiers: www.deurdreiers.nl. De commissie is per mail te bereiken via info@deurdreiers.nl.

FOTO: Optocht 2015 wagen van Buurt De Oosthoek
FOTOGRAAF: Eddy de Wild

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!