vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurGroessen maakt zich op voor de carnavalsoptocht

Groessen maakt zich op voor de carnavalsoptocht

Het aantal aanmeldingen voor de grote optocht van Carnavalsvereniging De Deurdreiers in Groessen is wederom groot. Het startschot voor de optocht wordt op zondag 7 februari precies om 12.00 uur bij gelost voormalig Tuincentrum Kampschreur  door Prins André 1e (Boss) en zijn zoon Adjudant Carlo.

Na de tocht door de versierde Groessense straten zal de prins zijn proclamatie voordragen tegenover feestburcht Gieling vanaf de VIP-wagen. Burgemeester Rik de Lange is uitgenodigd de sleutel van ‘Deurdreiersdarp’ aan hem te overhandigen. De prijsuitreiking is maandagavond 8 februari in zaal Gieling tijdens het carnavalsfeest. De kinderen krijgen hun prijzen uitgereikt tijdens het kindercarnaval op maandagmorgen 8 februari vanaf 10.30 uur.

Inschrijving van grote en kleine wagens staat voor iedereen open tot en met vrijdag 21 februari. Vooraf inschrijven voor alle categorieën (ook kinderen) is zeer gewenst, bij voorkeur via de website van CV De Deurdreiers: www.deurdreiers.nl. De commissie is per mail te bereiken via info@deurdreiers.nl.

FOTO: Optocht 2015 wagen van Buurt De Oosthoek
FOTOGRAAF: Eddy de Wild
OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties