zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeen‘Gruosna 838’ komt weer met een Hollandse Avond

‘Gruosna 838’ komt weer met een Hollandse Avond

Op zaterdag 1 april organiseert de Commissie ‘Gruosna 838’ (onder de vlag van CV De Deurdreiers) weer een ouderwetse Hollandse Avond in Zaal Gieling met live optredens van Hollandse artiesten. Deze artiesten zijn verbonden aan de populaire radiozender RADIONL die uitsluitend gaat voor de muziek van eigen bodem. In Groessen zal de favoriete DJ van dit radiostation Hessel Wijkstra de avond presenteren, zelf zingen en een viertal artiesten ontvangen, verdeeld over de avond. Een van deze artiesten is Belinda Kinnaer, die in Groessen als het ware een thuiswedstrijd speelt. Belinda is bekend geworden als leadzangeres bij de band Commercial Break. Na 22 jaar nam deze band afscheid tijdens de laatste Amsterdamse Live Avond op 28 februari 2015. Nu staat Belinda dus na acht jaar weer op hetzelfde podium in Groessen, maar nu als solo zangeres. De andere artiesten zijn De Havenzangers, Jan van Est, Hessel & Ineke en Arnhemmer Franz Joostink.

De bezoekers kunnen ouderwetse gezelligheid en veel meezingers verwachten en wat velen als muziek in de oren zal klinken is: de muziek is op normaal geluidsniveau!

Zaal Gieling is op 1 april 2023 open vanaf 20:00 uur. De non-stop RADIONL ‘Op Volle Kracht Artiestenshow’ duurt tot 00:30 uur.

Kaarten tegen € 10,00 liggen op de voorverkoopadressen: Zevenaar: Leo van Ussen Tweewielers. Duiven: Present Art, Snackcounter Braam-Eiland. Groessen: Zaal Gieling en Fruitkwekerij De Stokhorst. Loo:: Sportkantine.

E-tickets zijn verkrijgbaar via de website www.deurdreiers.nlAan de zaal bedraagt de entree € 12,50 (onder voorbehoud, want vol=vol)

Voor informatie: Facebook Gruosna 838 en www.radionl.nl/agenda.

De commissie ‘Gruosna 838’ is een activiteitencommissie van CV De Deurdreiers Groessen.

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties