‘Heerlijk om in de Liemers te wandelen’

29 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of
medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?
“Antoine Lucassen. Samen met mijn vrouw Elly, mijn zoon Twan en drie personeelsleden run ik Dierspecialist Lucassen. Ik woon en werk in Zevenaar.”

Bedrijf?
“Dierspecialist Lucassen is opgericht in september 2004. Inmiddels zijn we één keer verhuisd en één keer uitgebreid. Uiteraard hebben we een breed assortiment diervoeders, dierbenodigdheden en hengelsport artikelen. Ook levende have, zoals knaagdieren, vogels, vissen reptielen en amfibieën, ontbreekt niet. We hebben gekwalificeerd personeel en worden bijgeschoold door onze leveranciers. Zo kunnen we onze klanten een goed advies geven. In overleg, bezorgen wij bij onze klanten door heel de Liemers.”

Vrije tijd?
“Ik vind het heerlijk om in de Liemers te wandelen, samen met Elly en onze hond. We wandelen zowel rond Zevenaar als in de Montferlandse bossen of over de Bijland. Soms pakken we de auto en rijden langs vele dorpen, om te genieten van het mooie landschap. Onderweg drinken we dan een kopje koffie met gebak erbij.”

De Liemers?
“Ik ben in Babberich geboren en woon nu 24 jaar in Zevenaar.”

Mooiste plekje?
“De Liemers heeft veel mooie locaties. Zelf geniet ik dagelijks van het stukje Babberichse weg nabij het Juvenaat. Daar laat ik de hond uit.”

Lokaal?
“Onze dieren komen van lokale fokkers en kwekers. Ook bij onze verbouwingen hebben we lokale bedrijven ingeschakeld. Privé koop ik zoveel mogelijk bij plaatselijke ondernemers. Lokale besteding is essentieel voor het voortbestaan van de Liemers. Zo houden we het leefbaar.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!