Het Forum in Westervoort geeft kijkje achter de schermen

154 Views

Veel mensen in Westervoort en omgeving zijn nieuwsgierig naar het fraaie gebouw dat in het dorpshart verrijst. Daarom stelt Zegers Bouw tijdens de landelijke Dag van de Bouw op zaterdag 13 juni de poorten open van Het Forum zodat belangstellenden een kijkje kunnen nemen in het appartementencomplex in aanbouw.

Het pand verrijst op een prominente plek in Westervoort, waar ooit de Rabobank was gevestigd. Appartementencomplex Het Forum in het centrum van Westervoort is ontwikkeld door Zegers Bouw en telt zestien appartementen. Het overgrote deel is inmiddels verkocht. Nog slechts drie appartementen, waaronder een luxe penthouse, zijn beschikbaar. Net als een commerciële ruimte voor een maatschappelijk of dienstverlenend bedrijf op de begane grond.

Zegers Bouw verwacht zaterdag 13 juni kopers, omwonenden en belangstellenden uit de hele regio. “We krijgen regelmatig te horen dat mensen graag een kijkje willen nemen. De Dag van de Bouw, waarop veel aannemers bouwplaatsen openstellen, biedt daar een mooie  gelegenheid voor”, zegt Kevin Bijsterbosch van Zegers Bouw.

Tijdens het ‘open huis’ kunnen bezoekers alle appartementen inclusief de parkeerkelder bekijken en het bijzondere uitzicht beleven. De oplevering van Het Forum staat gepland voor het vierde kwartaal van 2015. Informatie: www.hetforumwestervoort.nl.

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!