MKB Duiven steunt jeugdschuttersdag ‘Join LHD en OG’

116 Views

Schutterij Onderling Genoegen en Liemers Harmonie Duiven werden zondag verrast met een ‘vette cheque’ van MKB Duiven. De jeugdschuttersdag, die op 4 juli wordt gehouden, was door de organisatie van MKB Rally 2015 uitverkoren tot een van de drie goede doelen die een bijdrage mochten ontvangen uit de opbrengsten van de MKB Rally.

OG bestuurslid Frans Dieker: “We wisten dat er een leuke bijdrage op ons lag te wachten. Misschien wel 500 euro. Dat we uiteindelijk met een cheque van 950 euro naar huis mochten gaan was boven verwachting. Geweldig dat ons initiatief door de Duivens ondernemers zo wordt omarmd.”

Schutterij OG en Liemers Harmonie hebben de handen ineengeslagen om de jeugd van Duiven te interesseren voor traditionele schuttersactiviteiten en de daarbij behorende muzikale omlijsting. Op 4 juli kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar vanaf 14.00 uur in korte workshops kennismaken met vendelzwaaien, trommelen, hand- en kruisboogschieten, blaasinstrumenten en speelse geweerexercitie met houten geweertjes. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd waarna het geleerde in praktijk wordt gebracht met een korte optocht door Duiven met medewerking van het jeugdorkest van LHD en de huldiging van de 1e Duivense jeugd-koning en koningin.

Meedoen is nog mogelijk: Stuur je naam en leeftijd naar jeugd@ogduiven.nl en je ontvangt alle informatie. Kijk op www.ogduiven.nl voor het programma.

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!