vrijdag, juni 14, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenMKB Duiven steunt jeugdschuttersdag 'Join LHD en OG'

MKB Duiven steunt jeugdschuttersdag ‘Join LHD en OG’

Schutterij Onderling Genoegen en Liemers Harmonie Duiven werden zondag verrast met een ‘vette cheque’ van MKB Duiven. De jeugdschuttersdag, die op 4 juli wordt gehouden, was door de organisatie van MKB Rally 2015 uitverkoren tot een van de drie goede doelen die een bijdrage mochten ontvangen uit de opbrengsten van de MKB Rally.

OG bestuurslid Frans Dieker: “We wisten dat er een leuke bijdrage op ons lag te wachten. Misschien wel 500 euro. Dat we uiteindelijk met een cheque van 950 euro naar huis mochten gaan was boven verwachting. Geweldig dat ons initiatief door de Duivens ondernemers zo wordt omarmd.”

Schutterij OG en Liemers Harmonie hebben de handen ineengeslagen om de jeugd van Duiven te interesseren voor traditionele schuttersactiviteiten en de daarbij behorende muzikale omlijsting. Op 4 juli kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar vanaf 14.00 uur in korte workshops kennismaken met vendelzwaaien, trommelen, hand- en kruisboogschieten, blaasinstrumenten en speelse geweerexercitie met houten geweertjes. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd waarna het geleerde in praktijk wordt gebracht met een korte optocht door Duiven met medewerking van het jeugdorkest van LHD en de huldiging van de 1e Duivense jeugd-koning en koningin.

Meedoen is nog mogelijk: Stuur je naam en leeftijd naar jeugd@ogduiven.nl en je ontvangt alle informatie. Kijk op www.ogduiven.nl voor het programma.

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties