‘Het Groessens theater’ gaat door!

84 Views

Het ligt al maanden op de plank, en nu lijkt het toch te gebeuren: Het ‘Groessens Theater’ met maar liefst 4 uitvoeringen in één weekend. Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juli in Zaal Gieling. Twee keer een dinershow en twee keer een ‘borrelplank’ editie. Optredens zijn van Groessense bodem: ‘Toneelgroep Das Mooi’, ‘De vrienden van de Prins’ en een optreden van René van Brandenburg alias ‘Boellie’. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door een Liemerse muzikant in hart en nieren Peter Loeters. De presentatie is in handen van Margit Gasseling.

De Commissie Pronkzitting van CV De Deurdreiers heeft het in samenwerking met Zaal Gieling opgezet omdat de Pronkzitting in januari niet mogelijk was. Het plan ligt al sinds februari op de plank, maar het wachten was op versoepelingen in de corona-regels. Hopelijk kan het begin juli doorgaan met maximaal 100 gasten zittend in de zaal.

De carnavalsvereniging is vastbesloten om zoveel mogelijk te organiseren wat nog wel mogelijk is in deze lastige tijd. In de carnavalsperiode waren een aantal filmpjes te zien waarin Prins Thijs de 1e en Adjudant Jelle ludiek actief te zien waren op verschillende locaties. Ook was een heuse digitale optocht te zien en de Grote Groessense Carnavalsshow werd opgezet in samenwerking met Jongerensoos Rinoceros.

Er is stille hoop dat het nieuwe carnavalsseizoen weer als vanouds kan plaatsvinden.

Informatie over de vier uitvoeringen van het “Groessens Theater”

– Vrijdagavond 2 juli van 19.00-21.30 uur een ‘borrelplank’ uitvoering

– Zaterdagavond 3 juli van 18.00-21.30 uur een dinershow.

– Zondagmiddag 4 juli van 13.00-15.30 uur een ‘borrelplank’ uitvoering

– Zondagavond 4 juli van 18.00-21.30 uur een dinershow.

De entree bedraagt € 10, leden van de vereniging hebben vrij toegang. De dinershow kost € 37,50 voor een 4 gangen diner. De borrelplank kost € 10 en is optioneel.

Aanmelden gaat via de website www.deurdreiers.nl.

 

Op de foto’s; Boellie (René van Brandenburg) in afwachting van eindelijk weer optreden, hij staat te popelen. Dit keer niet als buutredner maar als “sprookjesverteller”.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!