maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeDuivenHet Horsterpark viert tienjarig bestaan met een feestje

Het Horsterpark viert tienjarig bestaan met een feestje

Tien jaar geleden werd door 240 man in één weekend een kinderboerderij, een theepaviljoen en een dienstwoning gebouwd in het Horsterpark op de grens van Duiven en Westervoort. Nu bestaat het park tien jaar en daarom is er op zondag 9 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur een feestje bij de kinderboerderij op het Horsterpark. Er is een springkussen, kinderen kunnen worden geschminkt en de paardentram komt. Vanaf 9 oktober zijn er informatieboeken over de dieren te bewonderen en kan men tegen een kleine vergoeding loopfietsen en traptractoren huren om rondom de kinderboerderij te rijden. Vrijwilligers van de dierenambulance zijn ter plaatse om te vertellen wat zij allemaal doen.

Speciaal is dat de opbrengst van de snoep- en voerautomaten én de opbrengst van de verhuur van de fietsjes en tractoren van deze dag, in het geheel gaat naar Dierentehuis Arnhem en Omstreken.

Een medewerker van de kinderboerderij vertelt: “afgelopen jaar hebben wij een paar keer de hulp van de dierenambulance moeten inschakelen. Wij zijn er toen achter gekomen wat de mensen van Dierentehuis Arnhem en Omstreken allemaal doen om dieren te helpen. Dieren ophalen, maar ook het zoeken naar nieuwe baasjes voor alle gevonden dieren, en dat zijn er echt heel erg veel. Hun onderkomen is hard aan vervanging toe, vandaag dat wij op deze manier ons steentje willen bijdrage. Het is immers zo dat wie jarig is, trakteert. ”

In het paviljoen zal er een live optreden zijn van Louis Roes.

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties