maandag, juni 24, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioJill Schirnhofer komt tijdens Kinderboekenweek naar Rebers

Jill Schirnhofer komt tijdens Kinderboekenweek naar Rebers

Op zaterdag 8 oktober om 11. 30 uur is er bij Rebers Boek en Buro een Meet & Greet met Jill. Jill Schirnhofer, creatief multitalent, is bekend van tv, social media en haar boeken: o.a. Tekenen met Jill, Iedereen kan tekenen met Jill en Het grote Jill doe-boek. In het najaar verschijnt haar nieuwe boek “Knutselen met Jill”. Wil jij Jill ontmoeten? Kom dan op zaterdag 8 oktober a.s. naar Rebers Boek en Buro. Kom op tijd, want de rij sluit om 12.45 uur!! Toegang is gratis.

Op zaterdag 15 oktober hebben Rebers Boek en Buro en de Bibliotheek Liemers kinderboekenschrijfster Janneke Schotveld en illustratrice Annet Schaap uitgenodigd om voor te lezen, te vertellen en tekenen over oma Babs en opa Appel, bekend uit de boeken “Oma ontsnapt” en het onlangs verschenen “Opa Appel is de beste!”. Naast deze boeken zijn Janneke en Annet natuurlijk ook heel bekend van hun boeken over Superjuffie, die in deze voorstelling ook langs komt.

Leeftijd ca. 7-12 jaar, toegang € 3,50. Kaarten verkrijgbaar bij Rebers Boek en Buro en bij de Bibliotheek Liemers. De voorstelling is om 15.00 uur in Bibliotheek Zevenaar.

In de komende Kinderboekenweek van woensdag 5 t/m zondag 16 oktober staat de boekhandel in het thema van “Voor altijd jong!”, met heel veel boeken over leuke, bijzondere en gekke opa’s en oma’s.

Wie tijdens de Kinderboekenweek in de boekhandel voor € 10,- aan kinderboeken koopt, krijgt gratis het kinderboekenweekgeschenk “Oorlog en vriendschap”, een prachtig verhaal over vriendschap in oorlogstijd van Dolf Verroen. De illustraties zijn van Charlotte Dematons. Floor Rieder maakt het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2016: ‘Waar is Ludwig?‘ Floor Rieder kiest altijd voor originele invalshoeken en maakte ook van dit boek iets bijzonders: een prachtige leporello met fraaie buikband. Gegarandeerd leesplezier voor jong en oud. In de Kinderboekenweek in de boekwinkel te koop voor € 7,95.

Foto Paul Schirnhofer

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 De nieuwe brochure van Kunstwerk! is uit.
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties