dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurLezing 'Woestijn, wild en watervallen' bij Volksuniversiteit

Lezing ‘Woestijn, wild en watervallen’ bij Volksuniversiteit

Louis en Wies Baudoin zijn ware wereldreizigers. Elk jaar verzorgen zij voor de Volksuniversiteit Zevenaar een lezing over hun avonturen in een ver en exotisch buitenland. Deze keer zijn Zuid Afrika en Namibië aan de buurt.  Op woensdag 2 november zullen zij ons deelgenoot maken van hun reis door het land met de oudste woestijn ter wereld.

Een reis buiten de gebaande paden van Zuid Afrika en door Namibië, het leegste land van Afrika. Het is er warm, stoffig, eenzaam en er zijn weinig asfaltwegen. Wat heeft zo’n land te bieden voor een toerist? Kom kijken en raak gefascineerd door de op een na langste canyon ter wereld, de rode zandduinen, het wild in Etosha, een waterval op de grens met Angola, een heus kasteel middenin de woestijn en de bijzondere nomadenbevolking in het noorden, de Himba.

Deze lezing gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Kosten zijn € 10,00 bij inschrijving tot en met 18 oktober, daarna en aan de zaal € 12,50 per persoon. Via de website van de Volksuniversiteit (www.vuzevenaar.nl) kun u zich aanmelden. Voor meer informatie kunt u bellen of een e-mail sturen (0316-333443 // info@vuzevenaar.nl).

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties