zondag, mei 19, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurHet Musiater in Zevenaar vormt het strijdtoneel van Slagveld

Het Musiater in Zevenaar vormt het strijdtoneel van Slagveld

Het Musiater in Zevenaar is zondagmiddag 22 november het strijdtoneel van Slagveld, de nieuwe voorstelling van Shuffle Percussion Group. Onder regie van Hans Minnaert mixen de twaalf performers van Shuffle virtuoos slagwerk, ontroerende composities en fysiek theater in hoog tempo tot een nieuwe afwisselende voorstelling. 

Slagveld is de nieuwe muzikale theatrale voorstelling van Shuffle Percussion Group. Net als de vorige voorstellingen Slagroom! en Slapstick belooft Slagveld een energieke theatervoorstelling te worden. Onder leiding van artistiek leider John Sonderen uit Duiven zijn de slagwerkers er opnieuw in geslaagd om hun muzikale talenten in een aanstekelijke performance te verpakken. Naast strakke Japanse, opzwepende Afrikaanse en swingende Brazilaanse drumkunsten zijn muzikale passie, discipline en energie de hoofdingrediënten.

Shuffle Percussion Group debuteerde in 2005 als eigenzinnige slagwerkgroep. De jaren daarna ontwikkelde de slagwerkgroep zich in de regio als groep die nu juist de dingen doet die je niet direct van een slagwerkgroep verwacht. Het creatieve team bestaat uit artistiek leider John Sonderen, student muziektheater Frans Kemna en regisseur/choreograaf Hans Minnaert. Sonderen en Kemna spelen beiden in de voorstelling Slagveld. Sonderen is naast artistiek leider van Shuffle ook als dirigent verbonden aan de slagwerkgroep van Crescendo uit Ooy-Zevenaar.

Kaarten à 21,25 euro zijn verkrijgbaar via www.hetmusiater.nl. Kinderen tot 12 jaar à 15,75 eur

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties