dinsdag, april 23, 2024
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioCultuurHoed op, laarzen aan!

Hoed op, laarzen aan!

Hoed op, laarzen aan. Zevenaar staat in het weekend van 5, 6 en 7 augustus augustus helemaal in het teken van country & western. Het hoofdpodium tijdens het Spikker Country & Westernfestival van Muziekstad Zevenaar staat op het Raadhuisplein, maar ook de artiesten op kleinere podia in de Weverstraat en op Muldershof zorgen voor een echt ’wild-westen’ gevoel bij de bezoekers.

Het festival start op vrijdagavond 5 augustus in Vida dansstudio’s met een avondvullend optreden van Mississippi. Liefhebbers van linedancen komen op deze avond helemaal aan hun trekken.

Het zaterdagprogramma start om 13.30 uur. Op het Raadhuisplein treden ReWarD en DJ Danny tot 17.00 uur non-stop op. Voor DJ Danny begint het weekend dan pas, want ook op zaterdagavond maakt hij op het hoofdpodium zijn opwachting. Op de hoek van de Weverstraat/Markt geeft Wieners de toon aan; op Muldershof maakt Countryband Stoney er een feest van. Rik Bakker, de DutchFluteplayer uit Duiven, rijdt op deze middag en zondagmiddag met paard en wagen van de stichting Belfjor rond en verzorgt een kort optreden op het grote podium met zijn Noord-Amerikaanse indianenfluiten.

Zaterdagavond verzorgt Countryband Old Country Folks van 20.00 tot 23.45 uur de hoofdact. Zondagmiddag sluiten Indian Summer, Yeeehaa, Trio Sandra Vanreys en de Senior String Band het Country & Westernfestival af. De toegang voor alle optredens is gratis.

 

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties